ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νησί από όπου κατάγεται επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ολιγοήμερες διακοπές του.
Ο κ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα βρίσκονται στην Κρήτη και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.
Ο φωτογραφικός φακός τους «απαθανάτισε» στην παραλία Μαράθι στα Χανιά. Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές και απόλαυσαν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας.


Η Μαρέβα Μητσοτάκη, έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα κομψό, ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με ένα ασπρόμαυρο καπέλο.
Σύμφωνα με το zarpanews, που δημοσίευσε στιγμιότυπα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του στην παραλία, ο πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος, χαιρέτησε και συζήτησε με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, ενώ δήλωσε πως θα επισκεφθεί την Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NYT: Το Ανώτατο Δικαστήριο φαίνεται ανοιχτό στο αίτημα του Τραμπ να μπλοκαριστούν οι αιτούντες άσυλο στα σύνορα.
- The Times: Το βρετανικό Ναυτικό σχεδιάζει να ηγηθεί μιας συμμαχίας για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Η Τεχεράνη θέλει συμφωνία – Συμφώνησε να μην αποκτήσει ποτέ πυρηνικά
- Συνάντηση Παπασταύρου – Ardill (ExxonMobil): Σε τροχιά υλοποίησης η ερευνητική γεώτρηση το 1ο τρίμηνο του 2027 στο Ιόνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.