ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 21 έως 38 στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη, από 23 έως 40 στα δυτικά ηπειρωτικά, από 22 έως 38 στη Θεσσαλία, από 23 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 25 έως 34 στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 35 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με εξαίρεση τη Ρόδο όπου κατά τόπους θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς, από 24 έως 32 στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου, και στην Κρήτη από 21 έως 32 και τοπικά στα νότια έως 34 με 35 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στο Βόρειο Ιόνιο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις στο ορεινά του νομού το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσανγκπένγκ Τσάο: Ο κινέζος δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Binance που έλαβε χάρη από τον Τραμπ χωρίς να τον γνωρίζει
- 10 χρόνια Mononews – πάντα talk of the town
- Cheval Blanc: Η ιστορία του αγαπημένου ξενοδοχείου του ζεύγους Κούστα και η αναζήτηση της τελειότητας
- Τι πέτυχε η Ελλάδα στην P-TEC, το LNG, οι γεωτρήσεις και το ακριβό ρεύμα