ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία υπερπολυτελή βίλα ενοικιάζει μέσω Airbnb πρώην υπουργός στην περιοχή της Ερέτριας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Χαλκίδα στην Εύβοια.
Η τιμή της κατοικίας δεν είναι προκαθορισμένη αλλά εξαρτάται από την περίοδο. Η χαμηλότερη τιμή ανέρχεται στα 2.600 ευρώ την ημέρα, ενώ το κόστος για μία και μόνο διανυκτέρευση μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 5.500 ευρώ.
Η βίλα ανήκει στον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη, και στη ζωγράφο σύζυγό του, Μίνα Παπαθεοδώρου.

Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και παρέχει ανέσεις όπως πισίνα και τζακούζι, ενώ η τραπεζαρία μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει ένα γεύμα για 14 άτομα.
Επίσης διαθέτει από τραπέζι πινκ πονγκ, μέχρι γήπεδο μπάσκετ.

Αν ενδιαφέρεστε, το κάπνισμα και τα πάρτι απαγορεύονται, αλλά μαζί σας μπορεί να έρθει και ο τετράποδος φίλος σας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης στον ΟΗΕ: Θεμέλιο για ειρήνη και συνεργασία μεταξύ των εθνών η ασφαλής ναυτιλία
- Κεραμέως: Στο στο 7,5% η ανεργία – Το δεύτερο χαμηλότερο σημείο στην ιστορία της χώρας
- Ερντογάν: Θέλει ρόλο μεσολαβητή μεταξύ Τεχεράνης και Ουάσινγκτον, πιέζει για τριμερή Τουρκίας, Ιράν και ΗΠΑ
- O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.