ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας κ. Μπρουνό Λε Μερ υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και στη διάρκειά της, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Παρίσι.
Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και ο κ. Λε Μερ συζήτησαν θέματα που άπτονται των σχέσεων των δύο χωρών, το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο που δημιουργεί η Ελληνική Κυβέρνηση και τις προοπτικές ανάπτυξης στην Ευρώπη.
Σημειώνεται ότι ο κ. Λε Μερ συναντήθηκε σήμερα και με τον κ. Σταϊκούρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απίστευτη γκάφα Βελόπουλου για την υπόθεση Έπστιν: Παρουσίασε σκηνή από το American Horror Story με την Lady Gaga ως «αποδεικτικό υλικό» (βίντεο)
- Στα ύψη η αυτοπροσωπογραφία της Αρτεμισίας Τζεντιλέσκι – Ρεκόρ πώλησης
- Παπαθανάσης: Στο Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης στην Κοζάνη
- Sports Party* με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.