ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξηγήσεις για το περιστατικό κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας του στην Ύδρα έδωσε ο Στ. Κραουνάκης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.
Ο γνωστός συνθέτης, σε έξαλλη κατάσταση, διέκοψε τη συναυλία του, φωνάζοντας προς μια μητέρα, η οποία έτρεξε να μαζέψει τα παιδιά της από το μπροστινό μέρος της σκηνής. Ο κ. Κραουνάκης —μεταξύ άλλων— είπε στη μητέρα: «Αν έρθει άλλη μάνα μπροστά θα την κουρέψω. Φύγετε, φύγετε κυρία μου. Άστε τα παιδιά ήσυχα, τα έχετε ξεσκίσει, είστε χειρότερες από τα παιδιά. Άστε τα ήσυχα κυρά μου . Τα έχετε τσακίσει. Δεν θα είναι πολίτες αύριο αυτά με αυτή τη μάνα, πηγαίνετε στη θεσούλα σας. Τσιμουδιά. Έτσι τα κάνατε όλα ζαβά και ψηφίζουν αυτά που ψηφίζουν!»
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xrzpfG2QWU0
Ωστόσο μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης προχώρησε σε σχετική δημοσίευσε αναφέροντας πως λυπάται για το συμβάν και πως όσοι τον αγαπούν θα καταλάβουν.
Όπως εξήγησε με ανάρτησή του στο Facebook, τα παιδιά έπαιζαν μπροστά στη σκηνή, χωρίς πάντως να κινδυνεύουν από κάποιο καλώδιο. «Όταν ανέβηκα στη σκηνή η κυρία βγήκε στη μέση του καιρού επιδεικτικά να τα μαζέψει..», εξήγησε ο συνθέτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Αυτά τα έργα θα αποσυμφορήσουν την Αττική – Τι θα γίνει με τον ΒΟΑΚ