ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πνευματικοί γονείς της κόρης της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου έγιναν στις 2 Αυγούστου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα.
Σε μία λιτή τελετή στην Ύδρα, 11χρονη Μελίνα βαφτίστηκε, έχοντας αποφασίσει να γίνει χριστιανή.
Η ευτυχής μαμά δεν παρέλειψε να ενημερώσει για το γεγονός τους διαδικτυακούε της φίλους και ανήρτησε στο Instagram φωτογραφίες από το μυστήριο.
«Η πιο όμορφη βάφτιση. Ευχαριστώ πολύ Μελίσσα και Γιάννη Βαρδινογιάννη», έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολυτελή boutique ξενοδοχεία: Πάνω η Μύκονος, κάτω η Σαντορίνη
- Xclusiv: Η Βενεζουέλα ώθησε σε αύξηση κατά 246% των ναύλων των τάνκερ VLCC
- Η στρατηγική συμμαχία των ισχυρών Βαρδινογιάννη και Εξάρχου, οι super ΜΟΗ, Coca Cola, Real Cons, γιατί Τσαντάνης και Παππάς βλέπουν Euronext, η αντεπίθεση του Μεγάλου, γιατί το Hollywood επιλέγει την Grecotel και ο ΚΜ, ο Γκρίνμπεργκ και ο Σαμαράς
- Σάμι Φάις: Τι σχεδιάζει μετά το ισχυρό τρίμηνο – Τα luxury brands και το ξενοδοχείο στην Κρήτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.