ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε έναν χρόνο από σήμερα θα λειτουργήσει δίκτυο υδροπλάνων στην Ελλάδα, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. «Toυ χρόνου τέτοια εποχή θα πετάμε με υδροπλάνα. Θα κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να πετάμε με υδροπλάνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα θα συζητηθεί σε διυπουργική σύσκεψη.
«Ήμουν υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην κυβέρνηση Παπαδήμου το 2011, τότε κάναμε συσκέψεις στο γραφείο μου για το θέμα των υδροπλάνων. Έχουμε 2019 και κάνουμε τα ίδια. Η διαφορά αυτής της κυβέρνησης είναι ότι έχουμε βαρεθεί να συζητάμε τα ίδια, θέλουμε να τα δούμε να γίνονται», τόνισε ο υπουργός.
Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι η Ελλάδα οφείλει να εκμεταλλευτεί το ότι είναι μια χώρα στην οποία υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει το δίκτυο υδροπλάνων. «Δεν γίνεται να έχουμε αυτή τη χώρα, η οποία είναι ιδανική για αυτό το μέσο το οποίο θα έδινε τη δυνατότητα με πολύ λίγα χρήματα, σε πολύ λίγο χρόνο να αποκτάμε πρόσβαση σε προορισμούς που σήμερα είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτοι», είπε.
Τέλος, σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι τα αρχαία δεν είναι βάρος, ούτε ζημία, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλεονέκτημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.