ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα μέσα Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον», σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αναρτήθηκε χθες (1/8/2019) στη «Διαύγεια».
Η πλατφόρμα του προγράμματος θα ανοίξει σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες ανά ομάδα περιφερειών και θα καλύψει το σύνολο της επικράτειας.
Αναλυτικότερα, οι ημερομηνίες για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων διαμορφώνονται ως εξής:
– Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας: Από 16 Σεπτεμβρίου 2019.
– Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης: Από 19 Σεπτεμβρίου 2019.
– Αττικής, Νοτίου Αιγαίου: Από 23 Σεπτεμβρίου 2019.
Το συνολικό ύψος των επιχορηγήσεων θα διαμορφωθεί στα 241 εκατ. ευρώ, ενώ οι παρεμβάσεις -συνυπολογίζοντας τη συνεισφορά των ιδιοκτητών- θα φτάσουν τα 400 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι διεθνείς οίκοι ανεβάζουν τον πήχη για τις ελληνικές τράπεζες – Νέος κύκλος αναβαθμίσεων
- Αθηναϊκή ριβιέρα: Οι επενδύσεις 200 εκατ. ανά χιλιόμετρο και οι γκρίνιες των δημάρχων
- Γαλλία: Ο Λεκορνί κάνει «αγώνα δρόμου» για να καταρτίσει κυβέρνηση
- Ισραήλ: Η απελευθέρωση των ομήρων από την Χαμάς θα συμβεί ξημερώματα Δευτέρας
