ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΛΤΑ: «Εξέγερση» στη ΝΔ για το λουκέτο σε 204 καταστήματα – 5 «γαλάζιοι» βουλευτές μιλούν στο mononews
Τη σταδιακή κατάργηση της μεθόδου φορολόγησης με βάση τα τεκμήρια θα περιέχει ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος της κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ρ/σ ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
«Στον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος που θα έρθει σε λίγες μέρες στη Βουλή, θα υπάρχει πρόνοια για σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων, εφόσον προωθούμε τις έμμεσες τεχνικές ελέγχου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «εμείς έχουμε στον πυρήνα του σχεδιασμού μας την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Τα τεκμήρια σταδιακά θα φύγουν. Αυτό φέρνει και μια ευθύνη. Όταν φεύγει το αντικειμενικό κριτήριο, θα πρέπει να δούμε τα εισοδήματα να ανταποκρίνονται στα πραγματικά. Μειώνουμε τους φορολογικούς συντελεστές για να δώσουμε κίνητρο στους πολίτες να δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Οι πρώτες προβολές «δείχνουν» προβάδισμα του «όχι» στο δημοψήφισμα για τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης
- Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να ήταν στο επεισόδιο που στοίχησε τη ζωή στον 20χρονο στην Καλαμαριά
- Εθιμοτυπική συνάντηση Φλωρίδη με Γκίλφοϊλ – Αναβάθμιση της συνεργασίας στον τομέα της Δικαιοσύνης
- Ταξιδιωτικά γραφεία: Η FedHATTA ζητεί συμμόρφωση της τουρκικής TÜRSAB με την ελληνική νομοθεσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.