ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες εκθέσεις στο Μουσείο Μπενάκη
Τρεις εντυπωσιακές εικαστικές εκθέσεις, που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, ετοιμάζει το Μουσείο Μπενάκη για τον Σεπτέμβρη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
ANIMA I
Η ατομική έκθεση με τίτλο Anima Ι του Γιάννη Βαρελά περιλαμβάνει μια σειρά νέων ζωγραφικών έργων, τα οποία είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας επιτελέσεων του εαυτού και μεταμορφώσεων του υποκειμένου. Ο Βαρελάς με τα έργα αυτά επιστρέφει στις εικόνες του σώματος, διερευνώντας τις έμφυλες πολιτισμικές αναπαραστάσεις της ανθρώπινης μορφής.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ : 11/09/2019, ΩΡΑ 20:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12/09 – 17/11/2019
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138

ΑΛΕΞΗΣ ΑΚΡΙΘΑΚΗΣ
ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ
Η έκθεση πραγματοποιείται με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 80 χρόνων από τη γέννηση και 25 χρόνων από το θάνατο του σημαντικού Έλληνα ζωγράφου, Αλέξη Ακριθάκη.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ : 24/09/2019, ΩΡΑ 20:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 25/09 – 17/11/2019
ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ
Μια επιλογή από 84 πίνακες σπουδαίων Ελλήνων ζωγράφων του 20ού από την προσωπική συλλογή του Δημήτρη Τσίτουρα θα ταξιδέψει τον επισκέπτη στο ιδιαίτερο τοπίο της Σαντορίνης αλλά και σε μια μοναδική αναδρομή στην ελληνική ζωγραφική.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ : 30/09/2019, ΩΡΑ 20:00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 03/10 – 03/11/2019
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 138

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Amazon: Επιστρατεύει την τεχνητή νοημοσύνη για ταχύτερη παραγωγή ταινιών και σειρών
- Τζέι Ντι Βανς: Θα θεσπίσουμε σύστημα κατώτατων τιμών για τα κρίσιμα ορυκτά
- Propeller Club: Τιμητική διάκριση της Capital Link – Αναγνώριση του Νικόλα και της Όλγας Μπορνόζη
- Ρωσία: Σε χαμηλό 5ετίας τα έσοδα από το πετρέλαιο – Πίεση στα ταμεία του κράτους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.