ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφασίζει σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής.
Η εισήγηση αφορά την διαβίβαση δύο δικογραφιών για την υποκλαπείσα συνομιλία με τον Γιάννη Στουρνάρα και τη μήνυση του πρώην προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.
Ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής «πολιτικό ρεβανσισμό», ενώ στην Κουμουνδούρου μιλούν ανοιχτά για πολιτική δίωξη.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να υπερασπιστεί από το βήμα της Βουλής τον Παύλο Πολάκη μιλώντας κατά της άρσης ασυλίας του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα οξύνει τους τόνους, καθώς θέλει να στείλει μήνυμα στην κυβέρνηση ότι το κόμμα του θα σταθεί απέναντι σε στρατηγικές πολιτικών διώξεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γραμμή 4 – Κυψέλη: Στον «πάγο» ο μετροπόντικας μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι – Τι λένε υπουργείο, Ελληνικό Μετρό και ΑΒΑΞ
- Πετρέλαιο: Στα 100 δολάρια το Brent με τις αγορές να εστιάζουν στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
- Λεκορνί: Ζητά συνάντηση με τους Σοσιαλιστές για να υπάρξει «συμβιβασμός» για τον προϋπολογισμό της Γαλλίας
- Τουρκία: Ο δήμαρχος της Άγκυρας παραιτήθηκε από το CHP και συνεχίζει ως ανεξάρτητος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.