ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της Μυκόνου μια 22χρονη τουρίστρια από την Βραζιλία. Η νεαρή τουρίστρια βρέθηκε ξαφνικά στο γκρεμό, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν έχασε τον έλεγχο της «γουρούνας» που οδηγούσε.
Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Παλαιόκαστρο Άνω Μεράς Μυκόνου. Η 22χρονη έπεσε σε γκρεμό βάθους 20 μέτρων.
Στην περιοχή έφτασαν άμεσα τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν να ανασύρουν την άτυχη 22χρονη από τον γκρεμό και να την παραδώσουν στο ΕΚΑΒ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Από τη διαχείριση της κρίσης, περάσαμε στη δημιουργία ανάπτυξης και νέων ευκαιριών
- Σκέρτσος: Η αυστηρή Moody’s βλέπει όσα αρνείται να δει ο κ. Τσίπρας
- Όλυμπος: Διάσωση 34χρονου που είχε χαθεί τραυματιστεί σε δύσβατο σημείο
- Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.