array(0) {
}
        
    
Menu
-0.5%
Τζίρος: 242.50 εκατ.

Σεμπαστιάν Λεκορνύ: Συνομιλίες με βουλευτές καθώς η πρόοδος στον προϋπολογισμό καθυστερεί

Life & Style

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία από το σπίτι της στην Πάτμο (pic)

Τζένη Μπαλατσινού
Comments

Στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Τζένη Μπαλατσινού, προκειμένου να αποδράσει για λίγο από τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και να ξεκουραστεί.

Η αγάπη της Τζένης Μπαλατσινού για την Πάτμο είναι γνωστή, καθώς μιλά γι’ αυτήν συχνά, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να αποδράσει κατά καιρούς στο νησί που αποκαλεί δεύτερο σπίτι της.

Η παρουσία της γνωστής παρουσιάστριας, που πρόσφατα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και νυν υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο νησί, είναι σταθερή, αφού κάθε καλοκαίρι και Πάσχα το περνάει εκεί με την οικογένειά της, ενώ διατηρεί και δικό της σπίτι.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία, ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία, που έδειχνε την ίδια αγκαλιά με τον μικρό της αδερφό, Μάξιμο, να κάνουν ηλιοθεραπεία σε μία από τις παραλίες του νησιού.

Χθες, η ίδια η παρουσιάστρια, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στο νησί και κάνει διακοπές. Η φωτογραφία δείχνει την ίδια στο εσωτερικό του σπιτιού της στην Πάτμο, που όπως φαίνεται από τη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, είναι ένα σπίτι που αγαπά και την χαλαρώνει.

Στη φωτογραφία, συγκεκριμένα, απεικονίζεται η ίδια η Τζένη Μπαλατσινού, με ένα λευκό φόρεμα, να κρατά μια πράσινη τσάντα μπροστά σε ένα παράθυρο, που της προσφέρει ηλιόλουστη θέα. Στην λεζάντα της φωτογραφίας αρκέστηκε να γράψει: «#light, #myhome» («φως», «το σπίτι μου»).

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού:

https://www.instagram.com/p/B0YxpxbIWPf/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

6-7: Τι σημαίνει η λέξη της χρονιάς που δεν είναι καν λέξη
Δέσποινα Βανδή: Λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δοκίμασε σουβλάκι από… καγκουρό στην Αυστραλία
Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Όταν η «Νουβέλ Βαγκ» συναντά τον Φατίχ Ακίν
Από την Barbie στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πώς η Μάργκοτ Ρόμπι επενδύει στο πιο επικερδές brand της ποπ κουλτούρας
Αλεξάνδρα Νίκα: Φωτογραφίζει τον γιο της με την ελληνική σημαία
Κατερίνα Καινούργιου: Ανυπομονώ να γίνω μανούλα, είναι πολύ ωραίο να καμαρώνεις το παιδί σου στις εθνικές γιορτές
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Με την Άννα Βίσση σε εστιατόριο στο Παρίσι
Κατερίνα Καινούργιου: Το ταξίδι στο Παρίσι και το σύμφωνο συμβίωσης