ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σαντορίνη από τον χαμό ενός 60χρονου ορθοπεδικού που υπηρετούσε στο νοσοκομείο του νησιού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο άτυχος άνδρας πέθανε εν ώρα υπηρεσίας, περίπου στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου.
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία είχε κάνει γνωστό τότε το ζήτημα και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για την υγεία των γιατρών όσο και για τις υπηρεσίες υγείας που λάμβαναν οι πολίτες, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν εμφανίσει σοβαρά προβλήματα υγείας τρεις γιατροί – οι δύο υπέστησαν πνευμονική εμβολή και ο τρίτος έμφραγμα.
Ο 60χρονος μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο κάλυπτε τις ανάγκες του ορθοπεδικού τμήματος μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του. Τον Ιούλιο η δύναμη της κλινικής είχε ενισχυθεί και με τρίτο γιατρό, ώστε να υλοποιείται χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα των εφημεριών, δεδομένου ότι τους θερινούς μήνες αυξάνονται κατακόρυφα και οι επισκέψεις στο νοσοκομείο λόγω και των χιλιάδων επισκεπτών που υπάρχουν στο νησί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: «Τρομοκρατικές οργανώσεις» οι Ευρωπαϊκοί στρατοί – Αντίποινα για τα μέτρα κατά των Φρουρών της Επανάστασης
- Σε πλήρη λειτουργία αρχές του 2027 το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης – Η πορεία του έργου
- Tραμπ για FED: «Ο Κέβιν Γουόρς θα μειώσει τα επιτόκια»
- Μητσοτάκης: «Απολύτως ψευδές ότι η χώρα μας είναι μια δυστοπία στα εργατικά ατυχήματα – Οι σκέψεις όλων μας στις οικογένειες που πενθούν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.