• LIFE&STYLE

    Ισχυρά «πυρά» από την Έλενα Ακρίτα για τα σεξιστικά σχόλια εναντίον της Νόνης Δούνια

    • NewsRoom
    δουνια ακριτα

    Νόνη Δούνια, Έλενα Ακρίτα


    Επίθεση σε όσους θυμήθηκαν τον «πρότερο βίο» της νυν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νόνης Δούνια, εξαπέλυσε η Έλενα Ακρίτα. Μετά το σάλο που ακολούθησε την εκλογή της στη Βουλή και την πληθώρα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που «υπενθύμιζαν» τις τολμηρές φωτογραφίες της κ. Δούνια από την εποχή που ήταν μοντέλο, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να τοποθετηθεί, υπερασπιζόμενη τη νεοεκλεγείσα βουλευτή.

    Η Νόνη Δούνια έχει διαγράψει μια αξιόλογη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, σε μια εποχή, που θεωρήθηκε «χρυσή» για τις πασαρέλες και τα μοντέλα. Ολοκληρώνοντας την πορεία αυτή ως μοντέλο, επανήλθε στο προσκήνιο της ελληνικής επικαιρότητας, αφού συμμετείχε στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με τη Νέα Δημοκρατία, κερδίζοντας μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Η Νόνη Δούνια είναι πλέον εκλεγμένη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Πειραιώς.

    Φυσικά, η παρουσία παλαιών «celebrities» στη νέα Βουλή ενόχλησε μερικούς που, όπως πάντα, έσπευσαν να φέρουν ξανά στην επιφάνεια το παρελθόν της κ. Δούνια ως μοντέλο, όπου είχε συμμετάσχει, μεταξύ άλλων και σε τολμηρές φωτογραφίσεις.

    Η Νόνη Δούνια στη Βουλή
    Την επίθεση που δέχεται σχολίασε και η ίδια η βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

    Εκεί είπε: «Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθούν να σε μειώσουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο. Πάντα θα υποστηρίζω τις επιλογές μου.

    Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες.

    Οι περισσότεροι προτιμούν να αναδημοσιεύσουν ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία πριν από είκοσι χρόνια, από το να κάνουν το ίδιο για μια εθελοντική δράση, σχολίασε χαρακτηριστικά.

    Το γεγονός της σωρείας αρνητικών σχολίων εναντίον της Νόνης Δούνια, που κατακλύζει το διαδίκτυο, δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ελένα Ακρίτα, η οποία φαίνεται να εξοργίστηκε με τα σεξιστικά σχόλια που γέμισαν το διαδίκτυο μετά την εκλογή της Νόνης Δούνια και θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο, υπερασπιζόμενη την βουλευτή, την οποία, όπως θύμισε, ο ίδιος ο ελληνικός λαός εξέλεξε.

    Η Νόνη Δούνια στη Βουλή
    Με ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα είπε τη δική της άποψη, επισημαίνοντας τα εξής:

    «Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της, λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι, που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.

    Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο, αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες, με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.

    Καλή δύναμη, κυρία Δούνια».

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την επίθεση που δέχεται η Νόνη Δούνια από χρήστες του διαδικτύου:

    Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και…

    Posted by Elena Akrita on Monday, July 22, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ