ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι νεόνυμφοι Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού – παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του νέου υπουργού – περνούν χρόνο μαζί και βγαίνουν για φαγητό.
Ωστόσο, φαίνεται να εκτιμούν τα μικρά μαγαζάκια του κέντρου που σερβίρουν νόστιμο και απολαυστικό φαγητό, ακόμα και αν είναι στο χέρι. Ένα από αυτά είναι και το Pink Flamingo του Βασίλη Καλλίδη στο Σύνταγμα, το οποίο επισκέφθηκαν χθες.
«Τρως καλύτερα στα πιο απλά μέρη της Αθήνας», έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στο story που ανέβασε.

Το Pink Flamingo είναι ένα μικρό μαγαζί, ντυμένο στα λευκά με πολλές ροζ λεπτομέρειες, αφού το φλαμίνγκο είναι το σήμα κατατεθέν του. Ο γνωστός σεφ σερβίρει κινέζικα dim sum, δηλαδή ζυμαρικά στον ατμό, γεμιστά με διάφορα απολαυστικά υλικά, όπως χοιρινό και τζίντζερ, γαρίδα, αλλά και τα δημοφιλή ψωμάκια ατμού (bao).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Καθησυχαστική ως προς τον κίνδυνο εξάπλωσης του χανταϊού η υπουργός Υγείας
- Ιράν: Απελευθερώθηκε η ακτιβίστρια Νασρίν Σοτουντέχ – Την απελευθέρωση Ιρανών από το Κουβέιτ ζητά ο Αραγτσί
- Κιρ Στάρμερ: Θα δώσω τη μάχη αν ο υπουργός Υγείας αμφισβητήσει την ηγεσία μου
- Ταχιάος: Ολοκλήρωση του προγράμματος «Έξυπνες Γέφυρες Περιφερειών» στα χρονικά όρια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.