ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τo πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής περιμένουν οι Αρχές προκειμένου να μάθουν την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο.
Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της ενώ ο γιος της φέρεται να παραδέχτηκε ότι εκείνος την έθαψε για να κρατήσει τη σύνταξή της. Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο γιος της γυναίκας αρνείται ότι τη σκότωσε και ισχυρίζεται ότι η ηλικιωμένη πέθανε από παθολογικά αίτια.
Μάλιστα, ο γιος της ηλικιωμένης υποστηρίζει ότι η ίδια του η μητέρα τού ζήτησε να ταφεί στην αυλή του σπιτιού τους. «Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί εδώ και μήνες αλλά μόλις χθες, Παρασκευή (19/07), μια γειτόνισσα αποφάσισε να ειδοποιήσει τις Αρχές. Άνδρες της Αστυνομίας πήγαν στο σπίτι και μετά από έρευνα στον χώρο εντόπισαν θαμμένη την ηλικιωμένη σε αποθήκη στην πίσω αυλή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζόρτζια Μελόνι: Έπεσε θύμα deepfake που την δείχνει να ποζάρει με εσώρουχα
- Νέα Υόρκη: Ο Δήμαρχος Ζόχραν Μαμντάνι φιλοξενεί δεξίωση για την Ελληνική Ανεξαρτησία
- TEN (Νίκος Τσάκος): Στις 28 Μαΐου θα δώσει μέρισμα 0,578125 δολαρίων
- Πάνω από 2,7 δισ. συναλλαγές με κάρτα μέσα σε ένα χρόνο – Πώς οι πληρωμές με IRIS έβαλαν «φρένο» στη φοροδιαφυγή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.