ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρότι ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ στη Αθήνα, το μεσημέρι της 19ης Ιουλίου 2019, ήταν ισχυρός και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους, ωστόσο οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν ελάχιστες.
Συγκεκριμένα κατέρρευσε ένα ακατοίκητο κτίριο κατέρρευσε στην οδό Ερμού 90, ενώ πλάκα οικοδομής κατέρρευσε στο Περιστέρι.
Αναφορές υπάρχουν για ζημιές και σε κτίρια στην Πατησίων -όπου από σοβάδες έχει τραυματισθεί μια τουρίστρια- αλλά και στα δικαστήρια του Πειραιά.
Σύμφωνα με την ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου δύο ακατοίκητα κτήρια κατέρρευσαν στα Πετράλωνα και τη Δραπετσώνα.
Από την ισχυρή δόνηση κατέρρευσε και ένα παλιό κτίσμα στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην πύλη Ε1.

Πιο συγκεκριμένα, κατέρρευσε ένας ταινιοδιάδρομος μήκους περίπου 100 μέτρων στην Πύλη Ε1, στη θέση Κράκαρη – Παλαιά Λιπάσματα.
Μικρές ζημιές υπέστησαν και αυτοκίνητα από πτώση σοβάδων.



Ενημερωθείτε εδώ για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Συνεχίζεται το «πάρτι», με άλμα σχεδόν 1500 μονάδων για τον Dow Jones – Ποιοι κλάδοι επηρεάστηκαν
- Φλόριντα: Συντριβή ελικοπτέρου στη θάλασσα – Τουλάχιστον ένας νεκρός και δύο τραυματίες
- Bitcoin: Ανακάμπτει μαζί με τις μετοχές παρά την απειλή για την ατζέντα των κρυπτονομισμάτων
- Τάκης Θεοδωρικάκος: Με την καινοτομία στηρίζουμε την εθνική μας ταυτότητα, τις αξίες και την γλώσσα μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.