ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε «θετικό κλίμα» πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM) κ. Klaus Regling, στο Υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, «στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα, όπως η σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, οι δεσμεύσεις της χώρας, οι προτεραιότητες της νέας ελληνικής κυβέρνησης, καθώς επίσης οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Οι κ.κ. Σταϊκούρας και Regling συμφώνησαν να συνεχίσουν μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος της Ελλάδας και των πολιτών της και να εντείνουν την προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ρέγκλινγκ θα πραγματοποιήσει ομιλία την Τρίτη στο συνέδριο του Economist.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.