ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Λαγός, το μέχρι πρότινος μέλος και πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δημοσιοποίησε την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα.
Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη στο newsbeast.gr, λέγοντας πως η απόφασή του δεν οφείλεται σε ρήξη με την ηγεσία του κόμματος, αλλά στην εκτίμησή του πως «κάνουμε λάθος πολιτικές κινήσεις, πράγματα τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν συμφωνώ».
Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιοι «συναγωνιστές» του τον ακολουθούν στον αγώνα, ωστόσο δεν αποκάλυψε εάν πρόκειται για πρόσωπα που θα στελεχώσουν το γραφείο του στην Ευρωβουλή ή εάν έχει άλλες πολιτικές σκέψεις.
Συγκεκριμένα, παρέθεσε 14 ονόματα, ανάμεσά τους τον Γιώργο Γερμενή, τον Νίκο Κούζουλο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ενώ δεν αναφέρθηκε σε ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανικά drones πλήττουν άλλο ένα βασικό ρωσικό διυλιστήριο πετρελαίου της Lukoil PJSC
- Air Canada: Αδιέξοδο με το σωματείο των αεροσυνοδών, προειδοποιεί για ακυρώσεις πτήσεων
- Χαλκιδική: Φωτιά στην περιοχή του Στρατωνίου
- Τραμπ: Ο Πούτιν δεν θα τα βάλει μαζί μου – Στη δεύτερη συνάντηση θα είναι και ο Ζελένσκι και ίσως κάποιοι Ευρωπαίοι
