ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πρώην μοναστήρι του Αγίου Αυγουστίνου μετατράπηκε στο August Hotel, ένα σύγχρονο καταφύγιο για τους κουρασμένους ταξιδιώτες της Αμβέρσας. Το κτίριο διατηρεί τις νεοκλασικές του ρίζες, με ιστορικά στοιχεία που φέρουν όμως σύγχρονες αναβαθμίσεις για τους σημερινούς επισκέπτες.
Τα 44 δωμάτια και οι σουίτες του αποτελούν μια εκλεπτυσμένη αναφορά στην αρχιτεκτονική κληρονομιά του κτιρίου. Καθένα από αυτά είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας έπιπλα. Επίσης, περιλαμβάνουν χειροποίητα πλακάκια και φωτιστικά, προσδίδοντας σε κάθε χώρο μια αυθεντική ατμόσφαιρα.
Στο χώρο που βρισκόταν το παλιό παρεκκλήσι φιλοξενείται τώρα το κεντρικό σαλόνι, ενώ το custom bar σερβίρει προσεγμένα κοκτέιλ που μπορεί κανείς να απολαύσει στο σαλόνι ή στην ιδιωτική βεράντα με θέα.
ΠΗΓΗ: DIDEE MAGAZINE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράκ: Η κυβέρνηση καταδικάζει μια «στρατιωτική κλιμάκωση» που «απειλεί την ειρήνη στη Μέση Ανατολή» – Η αμερικανική πρεσβεία μειώνει ακόμα περισσότερο το προσωπικό της
- Ανάλυση BBC: Οι τρεις επιλογές του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς από τις ΗΠΑ – Πώς θα απαντήσει η Τεχεράνη
- Οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως στοχοθέτησαν το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν και άλλες εγκαταστάσεις στο Ισραήλ
- Ισραήλ: Ο ισραηλινός πρόεδρος εκφράζει την ελπίδα ότι τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν θα συμβάλουν στην ταχεία απελευθέρωση των ομήρων που εξακολουθούν να κρατούνται στη Γάζα
