ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς ρεύμα παραμένει εδώ και δύο ώρες το Αττικό Νοσοκομείο, το οποίο μάλιστα έχει γενική εφημερία. Η διακοπή οφείλεται σε εργασίες υπεργολάβων της ΔΕΗ που έκοψαν κατά λάθος καλώδια.
«Έχουν τεθεί σε λειτουργιά οι γεννήτριες οι οποίες ωστόσο δεν επαρκούν για να καλύψουν πλήρως όλες τις λειτουργίες του νοσοκομείου» ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο διοικητής του νοσοκομείου, Κων/νος Δραγώνας, ενώ ο Μιχάλης Ρίζος, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, ανέφερε πως οι θάλαμοι έχουν πάψει να έχουν πλέον κλιματισμό.
Την ίδια ώρα ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου κάνουν λόγο για απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς πολλές διαγνωστικές εξετάσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, λόγω της διακοπής ρεύματος.
Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί σε λίγη ώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά Ορμούζ: Επιχείρηση εκκαθάρισης ναρκών με drones από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει σεξιστική ανάρτηση κατά της Ντ. Μπακογιάνη που αναδημοσίευσε ο Μ. Λαζαρίδης
- Κοινωνικός τουρισμός 2026-2027: Στους 300.000 δικαιούχους με 13μηνη διάρκεια – Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις και τι αλλάζει στις παροχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.