Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Τατουάζ» που έριξε αυλαία πριν μερικές μέρες με ένα επεισοδιακό φινάλε, βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και αποκάλυψε ποιον πασίγνωστο ρόλο απέρριψε και γιατί. Όπως είπε, της είχαν προτείνει να ερμηνεύσει τον ρόλο της Δήμητρας Παπαδοπούλου στη σειρά του Mega, «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς».
Το αρχικό σχέδιο ήταν να πρωταγωνιστήσει η ίδια με τον Κώστα Κόκλα στον ρόλο του Θοδωρή Αθερίδη. Η συνεργασία δεν ευόδωσε γιατί δεν της άρεσε καθόλου το σενάριο.
«Έγινε στο «Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς». Θα ήμουν εγώ αντί για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, αλλά χωρίς τον Θοδωρή Αθερίδη. Μας είχαν πει ότι μπορεί να είμαστε εγώ και ο Κώστας Κόκλας. Όταν διάβασα τα σενάρια, δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς που το πήρε η Δήμητρα και ο Θοδωρής και έφτιαξαν αυτό το υπέροχο πράγμα. Το σενάριο έπασχε, δεν υπήρχε σενάριο. Η Δήμητρα το έφτιαξε και το έκανε καταπληκτικό», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια.
Το «Σ ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς», που είναι βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille», προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2000-2001, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=s7Iswr4_JgE
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπέσεντ: Τα οικονομικά προβλήματα της Ρωσίας μπορούν να φέρουν τον Πούτιν στο τραπέζι
- Άγιο Όρος: Το λιμενικό περισυνέλλεξε 4 Αυστριακούς που ναυάγησαν νότια της Αμουλιανής
- Ισραήλ: Βομβάρδισε άλλη μια πολυώροφη πολυκατοικία αφού πρώτα κάλεσε τους ενοίκους να φύγουν
- Ουκρανία: Πέντε νεκροί και 20 τραυματίες από τη ρωσική επίθεση κατά του κτηρίου της κυβέρνησης
