ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοχους έκρινε το δικαστήριο τους 8 από τους 9 Κρητικούς, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατ’ εξακολούθηση στην υπόθεση Γιακουμάκη.
Ποινή φυλάκισης 36 μηνών με αναστολή μέχρι την έφεση επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων στους 5 από τους 8 κατηγορούμενους, ενώ στους 3 επιβλήθκε ποινή 150 ωρών κοινωφελούς εργασίας στο Ηράκλειο, καθώς κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης ήταν ανήλικοι.
Η ποινή των 36 μηνών μετετράπη προς 5 ευρώ την ημέρα. Οι δικηγόροι των κατηγορούμενων εξέφρασαν την απόλυτη βεβαιότητα για την αθώωση των πελατών σε δεύτερο βαθμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS