ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τζένη Μπαλατσινού που πρόσφατα έγινε «κυρία Κικίλια» είναι ομολογουμένως μία από τις πιο όμορφες και σικ Ελληνίδες.
Ως πρώην μοντέλο προσέχει πολύ τη διατροφή της και κάνει γυμναστική προκειμένου να διατηρήσει αψεγάδιαστο το κορμί της.
Η Τζένη βρέθηκε στην Πάτμο, το αγαπημένο της νησί, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, και στην παραλία έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλογυμνασμένο της σώμα.
Από τη φωτογραφία καθίσταται αυτονόητο ότι η Τζένη Μπαλατσινού δεν χρειάζεται κανένα φίλτρο ή ρετούς προκειμένου να… κρύψει ατέλειες αφού η φύση της έχει χαρίσει απλόχερα ένα πολύ όμορφο σώμα.
Για του λόγου το αληθές:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CNN: Ποια ψέματα είπε ο Τραμπ στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ
- Coca-Cola HBC: Η Αίγυπτος δείχνει τον δρόμο για το mega deal στην Αφρική
- Σισμανόγλειο: Αποκαΐδια ο θάλαμος 8 της Παθολογικής Κλινικής – Συνελήφθη 74χρονος που κάπνισε τσιγάρο και άφησε το κρεβάτι να καίγεται
- Χρηματιστήριο: Ιστορικό υψηλό η ΜΟΗ – Νέα υψηλά η ΕΥΔΑΠ, στο -2% Τιτάν και ΒΙΟ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.