ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ημέρες μόνο μετά από τον λαμπερό τους γάμο, η Τζένη Μπαλατσινού παρακολούθησε την ομιλία του συζύγου της.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη» βρέθηκε στην προεκλογική ομιλία του Βασίλη Κικίλια, Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, στο Αθηνών Αρένα.
Απλή αλλά πάντα κομψή και εντυπωσιακή, η Τζένη Μπαλατσινού, παρακολούθησε την ομιλία του συζύγου της πλάι στην πεθερά της.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΕΓΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με το Δήμο Πειραιά για δράσεις ενδυνάμωσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας
- Τραγωδία στη Χίο: Συλλαμβάνεται ο Μαροκινός που επέβαινε στη βάρκα – Τον αναγνώρισαν ως διακινητή των μεταναστών
- Η συγχώνευση xAI–SpaceX αναζωπυρώνει το όραμα του Έλον Μασκ για data centers στο διάστημα
- Κίνα-ΗΠΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία Σι-Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.