ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χατζηδάκης: Δεν θα μπούμε σε διαγωνισμό παροχολογίας με την αντιπολίτευση – Οι 4 πυλώνες του προγράμματος της ΝΔ
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τις ρουσφετολογικές μετατάξεις «ημετέρων» από την κυβέρνηση, που έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες.
«Ο Τσίπρας, ενώ αποδείχθηκε ότι δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση, δίνει μήνυμα στη νεολαία ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη», σχολίασε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μεταταχθείς, να αποσπασθείς να προσληφθείς στη Βουλή των Ελλήνων», συμπλήρωσε η βουλευτής της ΝΔ.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την ισότητα των ευκαιριών» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι η ΝΔ και ο αρχηγός της έταξαν λίγα, αυτά που έχει απόλυτη ανάγκη η χώρα, όπως ανάπτυξη, καλοπληρωμένες δουλειές, μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και μείωση της γραφειοκρατίας. «Ο Έλληνας χρειάζεται επίσης να αισθάνεται ασφαλής», τόνισε ακόμη η κ. Μπακογιάννη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιστορική απόφαση στο Ισραήλ: Η κυβέρνηση αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Αρμενίων
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνελήφθη 32χρονη που μετέφερε πάνω από 18,5 κιλά κάνναβης στις αποσκευές της
- Εφετείο Αθηνών: Έρχεται ριζική ανακαίνιση με μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και Τεχνητή Νοημοσύνη – Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν
- Νίκος Δένδιας: Συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό Άμυνας της Αλβανίας Ερμάλ Νούφι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.