Οι διασυνδέσεις… «έφαγαν» την Τασία: Ζητά «συγγνώμη» και δεν κατεβαίνει υποψήφια
Με μια κίνηση, με την οποία επιχειρεί να διορθώσει τη ζημιά έκανε χθες, δηλώνοντας ότι η κόρη της έκανε μετάταξη αξιοποιώντας κάποιες διασυνδέσεις, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρος της Βουλής, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια. Η Τ.Χριστοδουλοπούλου, από τον ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της. Ο […]
Με μια κίνηση, με την οποία επιχειρεί να διορθώσει τη ζημιά έκανε χθες, δηλώνοντας ότι η κόρη της έκανε μετάταξη αξιοποιώντας κάποιες διασυνδέσεις, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντιπροέδρος της Βουλής, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια.
Η Τ.Χριστοδουλοπούλου, από τον ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την κυβέρνηση και τους συντρόφους της. Ο μόνος τρόπος για να επανορθώσει, όπως είπε, είναι να μην κατέβει υποψήφια στις εκλογές.
Η αντιπρόεδρος της Βουλής προκάλεσε σάλο χθες δηλώνοντας χωρίς περιστροφέςότι η μετάταξη της κόρης της στην Βουλή έγινε με την… αξιοποίηση κάποιων διασυνδέσεων.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha ρωτήθηκε αν προκύπτει κάποιο ηθικό ζήτημα από την αποκάλυψη ότι, λίγο πριν από τις εκλογές, η κόρη της μετατάχθηκε από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου στη Βουλή των Ελλήνων.
Στην αρχή αμήχανη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι η κόρη της έχει όλα τα προσόντα, αλλά «ναι», είπε, «δεν βγήκε ξαφνικά η Βουλή να φωνάζει να προσλάβει την κόρη μου. Ε, ναι -κατέληξε- προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες διασυνδέσεις».
Η κατακραυγή που προκάλεσαν οι αντιδράσεις από τις αποκαλύψεις για τα δεκάδες ρουσφέτια ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει το «πάγωμα» της διαδικασίας, αφήνοντας έκθετους όσους έσπευσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Και πρώτον από όλους τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος χθες το μεσημέρι προσπάθησε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Όπως έγινε γνωστό χθες το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον κ. Βούτση και του ζήτησε να ανασταλεί η διαδικασία των μετατάξεων. «Ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής και ζήτησε να ανασταλεί η διαδικασία των μετατάξεων που, παρά το γεγονός ότι ήταν καθόλα νόμιμη, διαφανής και με διακομματική συναίνεση, αξιοποιήθηκε από τη ΝΔ για να δημιουργηθούν εντυπώσεις σε ένα κρεσέντο πολιτικής σκοπιμότητας. Κατά τη συνομιλία τους, από κοινού αποφάσισαν ο πρόεδρος της Βουλής να προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις» ανέφεραν χθες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα οικονομικά και επιχειρηματικά νέα;
Εγγραφείτε στο Newsletter του mononews.gr
By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Notice. You can opt out at any time. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Μοιραστείτε την άποψή σας
Σχόλια
Οδηγίες
Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές.
Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact
Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η JUMBO, η Fidelity και το μυστικό της Βακάκη, η ευκαιρία της Lamda, ο Κάθετος Διάδρομος και η Aktor, η Κίμπερλι και οι φανταστικοί μας υπουργοί, τι φοβάται το ΜΜ και το party Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου
Φεύγετε από το σπίτι πριν λήξει το ενοίκιο; Πότε ο ιδιοκτήτης μπορεί να ζητήσει όλα τα υπόλοιπα μισθώματα
Σούπερ μάρκετ: Πόσα ευρώ κερδίζουν οι μεγάλες αλυσίδες από κάθε 100 ευρώ στο ταμείο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανακαίνιση Κατοικίας: Δημοσιεύτηκε ο Οδηγός – Όλες οι προϋποθέσεις για επιδότηση έως 36.000 ευρώ
Γαλλία: Κατήγγειλε ότι απείλησαν να τη βιάσουν ενώ κρατούσε το παιδί της – «Παράπλευρη απώλεια» απάντησε φεμινίστρια ακτιβίστρια
Άδωνις Γεωργιάδης: Μετά το «Και Α και ΟΥ», χορεύει… breakdance (video)
Βρετανία: Αναπτύσσει μαχητικά Typhoon της RAF στη Σαουδική Αραβία
Reuters: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο της Λιβύης
Καυγάς Μπάρκα με Γεωργιάδη: «Χοροπηδούσες σαν χούλιγκαν» – «Την έδρα που σου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ την έδωσες;»
Στην Πάτμο και τη Λέρο ο Παπασταύρου – Έργα για την ύδρευση, στήριξη στις υποδομές της νησιωτικής Ελλάδας
Νέα Δημοκρατία: Ξεκίνησε η κατάρτιση του προγράμματος για τις εκλογές του 2027 – Στο επίκεντρο η «Ελλάδα του 2030»
Αλβανία: Δεν σταματούν οι διαδηλώσεις – Ο Έντι Ράμα καλεί σε ανοιχτό διάλογο και οι διαδηλωτές λένε «Παραιτηθείτε»
Ανασκευάζει το στέλεχος της ΕΛΑΣ για το «άντε και στα δικά μας» για τη Γαλλία: «Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου», λέει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.