ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Συνεχίζουμε για το δεύτερο ημίχρονο» είναι το μήνυμά του Κώστα Μπακογιάννη στο τελευταίο σποτ της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».
Στο σποτ προβάλλεται η συναρπαστική πορεία από τις 5 Νοεμβρίου, όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων, μέχρι το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μέσα σε 58 δευτερόλεπτα περιλαμβάνονται οι σημαντικότεροι σταθμοί στη διαδρομή αυτών των επτά μηνών, πώς ξεκίνησε, πώς σχεδιάστηκε η ομάδα και πώς παρουσιάστηκε το πρόγραμμα.
Το σποτ ολοκληρώνεται με πλάνα από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με το μήνυμα ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου ψηφίζουμε Δήμαρχο Αθηναίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.