ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, μετά από 2,5 χρόνια, καθώς οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το πτώμα του. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα.
Οι Αρχές οδηγήθηκαν εκεί από τον ιδιοκτήτη της μονάδας, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία.
Υπενθυμίζεται πως ο 59χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός, από το Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του, ένα HILUX TOYOTA, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας. Οι πληροφορίες που είχαν έρθει στο φως στη διάρκεια των ερευνών συνέκλιναν πως επρόκειτο για δολοφονία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουσείο Ακρόπολης – Ντοκιμαντέρ για την «Γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»
- Πετρέλαιο: Πιέσεις με το Brent στα 91 δολάρια – Οι ανησυχίες για το Ιράν δεν ανέκοψαν την πτώση των τιμών
- Κύκλωμα στις πολεοδομίες: Στη δικογραφία πρώην γενικός γραμματέας και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας
- Βουλή: Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης της ΕΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.