ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση πωλήσεων και κερδών για το πρώτο τρίμηνο της χρήσης αναμένει από τον ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ -0,13% 15,68 η IBG Research, χάρη στη συμβολή των VTLs και στον περιορισμό των λειτουργικών δαπανών.
Πιο συγκεκριμένα, η IBG προβλέπει ότι τα έσοδα του ΟΠΑΠ θα παρουσιάσουν αύξηση 5% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2018, διαμορφούμενα στα 397 εκατ. ευρώ, ενώ για τα EBITDA αναμένει άνοδο 12,5%, στα 98 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, η IBG «βλέπει» αύξηση 14% στα καθαρά κέρδη, στα 45,6 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΠΑΠ αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου στις 5 Ιουνίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F-35: Από τη σιωπή Σημίτη, Καραμανλή, Σαμαρά, Τσίπρα στην υστερία κατά Μητσοτάκη
- Ταμείο Ανάκαμψης: Κεφάλαια 3,3 δισ. ευρώ ενίσχυσαν τα ενεργειακά έργα
- Τριπλός Κόμβος Σκαραμαγκά: Σήμερα οι υπογραφές με ΜΕΤΚΑ – ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ για το έργο-ανάσα στο κυκλοφοριακό
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Bochgr, ΔΕΗ, Πλαστικά Θράκης, Amazon, Chevron, Merck
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.