ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιφυλακτική στάση τηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι των αποτελεσμάτων των exit polls. Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι «θα περιμένουμε τις πρώτες εκτιμήσεις των πραγματικών αποτελεσμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, για να σχολιάσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια το μήνυμα της κάλπης».
«Σε κάθε περίπτωση, όσοι περίμεναν ή είχαν προεξοφλήσει ότι το αποτέλεσμα των σημερινών ευρωεκλογών θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται πως θα διαψευσθούν» καταλήγει το σχόλιο του κυβερνώντος κόμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ισχυρές οι εβδομαδιαίες απώλειες, παρά την επιστροφή του Brent στα 80 δολάρια/βαρέλι
- ΗΠΑ: Το Ισραήλ δεν τηρήσει την κατάπαυση του πυρός, αν την τηρήσει και η Χεζμπολάχ, λέει ο Ισραηλινός πρέσβης
- Χρυσός: Εβδομαδιαίες απώλειες λόγω Fed και της ανησυχίας για την ειρηνευτική συμφωνία
- Τραμπ: «Δεν θέλω τη Μελόνι ως φαν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.