ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γιατί ο Μητσοτάκης παγώνει τον ανασχηματισμό και δεν προχωρά σε πρόωρες εκλογές – Οι 5 λόγοι πίσω από το «όχι» σε πρόωρες κάλπες
Στο εκλογικό τμήμα 449Α στο 89ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών», Παναγιώτης Ψωμιάδης.
«Κάναμε έναν υπέροχο και τίμιο αγώνα απέναντι σε ένα αδίστακτο σύστημα που μας έχει αποκλείσει από περισσότερα ΜΜΕ», τόνισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
«Θέλω να ευχαριστήσω συνεργάτες, συναδέλφους και πάνω από όλα τον λαό της Θεσσαλονίκης, της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, που μας οδηγεί στον δεύτερο γύρο. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει μόνο με τη “Δύναμη Πολιτών”», υπογράμμισε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για ΝΑΤΟ: Θα εξετάσουμε την αποχώρησή μας, θα το αποφασίσω χωρίς το Κογκρέσο
- Space Hellas: Πιστοποίησε τις υπηρεσίες Managed Security Services ως Cisco Powered Services
- Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ξεκίνησε η δίκη για τα e-mails σε απόδημους – Δείτε τι κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας
- Τραμπ: «Καλό που παραιτήθηκε ο Τζο Κεντ», τον κατηγορεί για «αδυναμία στην ασφάλεια»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.