array(0) {
}
        
    
Menu
0.57%
Τζίρος: 356.33 εκατ.

Πέγκυ Κλιάφα: Επιδιώκω ανανοηματοδότηση της πραγματικότητας

Life & Style

Ξέσπασε ο αδελφός της Σπυριδούλας: «Χωρίς να ξέρουν κάποιον βρίζουν, μιλούν άσχημα και χυδαία!»

NewsRoom
Σπυριδούλα και Γιώργος Καραμπουτάκη
Comments

Στη εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο αδελφός της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.  Ο Γιώργος Καραμπουτάκης μίλησε για τον χαρακτήρα της Σπυριδούλας αλλά και για το εάν υπήρχε εύνοια απέναντι στο πρόσωπο του Μανώλη ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του MasterChef 2019.

«Εγώ την ξέρω καλύτερα την Σπυριδούλα, σίγουρα εάν την γνωρίσεις, στην αρχή μπορεί να την παρεξηγήσεις, απλά ότι θέλει να πει και ότι νιώθει, το λέει εκείνη την ώρα. Εγώ δεν είμαι κριτής, σίγουρα οι κριτές ξέρουν καλύτερα ποιος άξιζε και ποιος όχι. Αν πω εγώ ότι άξιζε ή δεν άξιζε η Σπυριδούλα είναι σαν να αναιρώ την θέση των κριτών.

Δεν στενοχωριέται εύκολα η Σπυριδούλα με αυτά που διαβάζει, πολλές φορές μπορεί να κάνει και πλάκα με αυτά που γράφονται. Ο καθένας έχει την γνώμη του, έμενα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι χωρίς να ξέρουν κάποιον βρίζουν, μιλούν άσχημα και χυδαία! Αν υπήρχε εύνοια απέναντι στον Μανώλη, θα μου το είχε πει η Σπυριδούλα. Δεν φταίει το γλυκό που δεν κέρδισε τον τίτλο του MasterChef.»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=7W2M0WMbI1E

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλαφούζος vs ΕΚΚΟΜΕΔ: Τι πραγματικά έγινε με το ντοκιμαντέρ του Παπαχελά για τη «17 Νοέμβρη»
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής
Κωνσταντίνος Αργυρός: Προς το παρόν δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική
Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλιά της επί σκηνής με έκπληξη από τη Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της (video)
Το empowerment του Ιβάν Σαββίδη, η ιταλική περιπέτεια του Κυριακού, η εμμονή Ζούλα στα ρομπότ, τι συμβαίνει με την ΕΦΣΥΝ του Μελισσανίδη και το «όχι» στη Eurovision
Σήλια Κριθαριώτη: Ντεμπούτο στο επίσημο πρόγραμμα εβδομάδας υψηλής ραπτικής Παρισιού τον Ιανουάριο
Αλεξάνδρα Νίκα: Το νέο της επαγγελματικό βήμα και οι συμβουλές του Αργυρού (video)
Γιώργος Μαζωνάκης: Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του – Όλα όσα έγιναν στη σκιά της καταγγελίας του 22χρονου (video)
Οι έξι ταινίες κορυφαίου στυλ που άλλαξαν για πάντα τη μόδα
Ιβάν Σαββίδης: Δεν πουλιέται το OPEN – Τι είπε για ΟΛΘ και ΠΑΟΚ