array(0) {
}
        
    
Menu
0.93%
Τζίρος: 219.22 εκατ.
Life & Style

Ξέσπασε ο αδελφός της Σπυριδούλας: «Χωρίς να ξέρουν κάποιον βρίζουν, μιλούν άσχημα και χυδαία!»

NewsRoom
Σπυριδούλα και Γιώργος Καραμπουτάκη
Comments

Στη εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο αδελφός της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη.  Ο Γιώργος Καραμπουτάκης μίλησε για τον χαρακτήρα της Σπυριδούλας αλλά και για το εάν υπήρχε εύνοια απέναντι στο πρόσωπο του Μανώλη ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του MasterChef 2019.

«Εγώ την ξέρω καλύτερα την Σπυριδούλα, σίγουρα εάν την γνωρίσεις, στην αρχή μπορεί να την παρεξηγήσεις, απλά ότι θέλει να πει και ότι νιώθει, το λέει εκείνη την ώρα. Εγώ δεν είμαι κριτής, σίγουρα οι κριτές ξέρουν καλύτερα ποιος άξιζε και ποιος όχι. Αν πω εγώ ότι άξιζε ή δεν άξιζε η Σπυριδούλα είναι σαν να αναιρώ την θέση των κριτών.

Δεν στενοχωριέται εύκολα η Σπυριδούλα με αυτά που διαβάζει, πολλές φορές μπορεί να κάνει και πλάκα με αυτά που γράφονται. Ο καθένας έχει την γνώμη του, έμενα αυτό που με ενοχλεί είναι ότι χωρίς να ξέρουν κάποιον βρίζουν, μιλούν άσχημα και χυδαία! Αν υπήρχε εύνοια απέναντι στον Μανώλη, θα μου το είχε πει η Σπυριδούλα. Δεν φταίει το γλυκό που δεν κέρδισε τον τίτλο του MasterChef.»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=108&v=7W2M0WMbI1E

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Antenna: Μνημόνιο συνεργασίας με το Junior Achievement Greece
Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ζευγάρι με τον Λιούις Χάμιλτον
Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς: Στο Κολωνάκι με casual chic εμφάνιση
Alter Ego Studios: Εξασφάλισε τα δικαιώματα 26 θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή
Μαρία Σάκκαρη: Αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (βίντεο)
Εστιατόρια Zuma: Η νέα στρατηγική συμμαχία που αναβαθμίζει την πολυτελή εμπειρία της Formula 1
Θεατρική βραδιά για την Όλγα Κεφαλογιάννη και την Αγάπη Πολίτη
Νταίζη Νίκα: Τι ετοιμάζει το καλοκαίρι στην Αθήνα
Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»