ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο λόγος που η ηθοποιός κυκλοφορεί με την ταφόπλακα στο πορτμπαγκάζ του αμαξιού της
Πριν από τρία χρόνια η γνωστή ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα, με την οποία είχαν πολύ καλές σχέσεις, καθώς την θεωρούσε κολλητή της.
Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν για τον τρόπο που αντιμετώπισε την τόσο μεγάλη απώλεια, η ηθοποιός αποκάλυψε πως από τα Χριστούγεννα κυκλοφορεί με την ταφόπλακα της μητέρας της στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της.
Συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε:
«Μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μου έχω την ταφόπλακα της μάνας μου, την οποία, επειδή έγινε η εκταφή της, δεν έχω προλάβει να την βάλω στην αποθήκη του σπιτιού μου, γιατί είναι βαρύ το μάρμαρο, ο Γιάννης έχει τη μέση του και δεν μπορεί, οπότε μου έχει μείνει η ταφόπλακα, η οποία είναι ακόμα εκεί και την πάω… βόλτα στην Αθήνα από τα Χριστούγεννα.
Θα βρω έναν άνδρα που να μην έχει τη μέση του και θα τη βάλω στην αποθήκη. Είναι ολόκληρη, με το όνομά της, τις ημερομηνίες, έχω και τον σταυρό.
Άσε που έχει γεμίσει και το πορτμπαγκάζ… πηγαίνω σούπερ μάρκετ και τα ψώνια τα βάζω στα πίσω καθίσματα. Το πορτμπαγκάζ το έχει πιάσει όλο η ταφόπλακα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Marfin: Nέα δεδομένα μετά την σύλληψη των τριών και της 46χρονης στην Βρετανία – Η σύνδεση με την απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά
- myPoint της ΑΑΔΕ: Μία νέα εμπειρία για τον πολίτη με την υπογραφή της Choose
- ΗΑΕ: Κατά 80% ανέβασαν την παραγωγή πετρελαίου μετά την έξοδο από τον ΟΠΕΚ
- Κέντρο Υγείας Ζωγράφου: Εγκαίνια ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης σε κτίριο ιδιοκτησίας του ΕΦΚΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.