ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων και επιχειρήσεων θα επιχειρηθεί να εντοπιστούν οι δράστες των ανατριχιαστικών συνθημάτων σε βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά τα δημοσιεύματα για τα συνθήματα σε εκλογικό περίπτερο της Ν.Δ στα Ιωάννινα, ζήτησε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης.
Εισαγγελέας θα αναζητήσει αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα και εκείνους που έγραψαν τα μακάβρια συνθήματα, με αναφορές στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» και τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, στο εκλογικό περίπτερο της οδού Μιχαήλ Αγγέλου, το οποίο και βανδάλισαν.
Όπως παρήγγειλε η ανώτατη εισαγγελέας, θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες της περιοχής, στο οποίο ίσως να καταγράφονται οι δράστες. Μάλιστα, η κα Δημητρίου ζήτησε να έχει ενημέρωση για την εξέλιξη της έρευνας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματοδότηση δράσεων: Καμία παράταση στις αιτήσεις για «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» και «Παράγουμε στην Ελλάδα»
- Τραγωδία στη Γαλλία: Πολύνεκρη συντριβή τουριστικού αεροπλάνου με ερασιτέχνες αλεξιπτωτιστές
- Σε κλοιό ακραίου καύσωνα η Ευρώπη: Δεκάδες θύματα στη Γαλλία, οι Γερμανοί δροσίζονται με αύρες – Το κύμα ζέστης «κατηφορίζει» στα Βαλκάνια
- ΠΟΜΙΔΑ: Οι αλλαγές για ακίνητα και ιδιοκτήτες – Τι προβλέπει ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.