ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων και επιχειρήσεων θα επιχειρηθεί να εντοπιστούν οι δράστες των ανατριχιαστικών συνθημάτων σε βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά τα δημοσιεύματα για τα συνθήματα σε εκλογικό περίπτερο της Ν.Δ στα Ιωάννινα, ζήτησε τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης.
Εισαγγελέας θα αναζητήσει αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα και εκείνους που έγραψαν τα μακάβρια συνθήματα, με αναφορές στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» και τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, στο εκλογικό περίπτερο της οδού Μιχαήλ Αγγέλου, το οποίο και βανδάλισαν.
Όπως παρήγγειλε η ανώτατη εισαγγελέας, θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες της περιοχής, στο οποίο ίσως να καταγράφονται οι δράστες. Μάλιστα, η κα Δημητρίου ζήτησε να έχει ενημέρωση για την εξέλιξη της έρευνας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νότια Κορέα: Ανταλλακτήριο crypto έστειλε σε εκατοντάδες χρήστες κατά λάθος 2.000 bitcoin, αντί για 2.000 γουάν
- Πυροβολισμοί κατά Ρώσου στρατηγού στη Μόσχα – Σύνδεσμος με τον Πριγκόζιν
- ΕΕ: Αυξάνει τους δασμούς στα κινεζικά κεραμικά στο 79% για να αντιμετωπίσει το ντάμπινγκ
- Stellantis: Στα 70 δισ. ευρώ έφτασε η κατρακύλα της αξίας της μετοχής από την ανάληψη της ηγεσίας από τον Filiosa
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.