ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ευρώπη χρωστάει στην Τουρκία, διότι φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Εάν οι ευρωπαϊκές χώρες ζουν εν ειρήνη σήμερα, αυτό συμβαίνει χάρη στην Τουρκία, που φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε μια ομιλία που εκφώνησε στο Συνεδριακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου παρέστη σε ένα συνέδριο για την καινοτομία.
Υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία δεν κατάφερε να βρει επαρκή στήριξη στις προσπάθειές της να αποκατασταθεί η ασφάλεια στη Συρία, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει καμία απειλή εναντίον της στη Συρία.
Τόνισε, επιπλέον, ότι η χώρα του θα συνεχίσει να μάχεται μέχρι τη στιγμή που ολόκληρη η συριακή επικράτεια παραδοθεί στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της, τον συριακό λαό.
«Οποιαδήποτε οικονομική και πολιτική ενέργεια σε βάρος της ανεξαρτησίας της χώρας μας είναι καταδικασμένη να αποτύχει», επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δολοφονία Λυγγερίδη: Διακόπηκε για τις 25/11 η δίκη για εγκληματική οργάνωση
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Έξαλλος ο Αυλωνίτης γιατί ο Αυγενάκης έβγαλε…καραμέλες
- Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν δύο τρομοκράτες στη Γάζα που διέσχισαν την «Κίτρινη Γραμμή»
- Προφυλακίζεται ο 72χρονος προπονητής για ασέλγεια σε 16χρονη μαθήτρια