ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρεμάει τα παπούτσια του ο διεθνής τερματοφύλακας Ικέρ Κασίγιας μετά το έμφραγμα που υπέστη, σύμφωνα με τον καρδιολόγο, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν.
Ο 38χρονος τερματοφύλακας της Πόρτο μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έμφραγμα του μυοκαρδίου. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο η περιπέτεια αυτή μάλλον θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
Ο καρδιολογός και πρώην γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, μίλησε για την κατάσταση του Κασίγιας, εκτιμώντας ότι δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται.
«Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο με στεφανιαίο στεντ. Είναι αδύνατον, πόσο μάλλον για έναν τερματοφύλακα. Ο Ίκερ θα κάνει μια κανονική ζωή, αλλά δεν θα παίξει ξανά επαγγελματικά» ανέφερε ο Κορμπαλά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο τερματοφύλακας της Πόρτο Ικέρ Κασίγιας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SMERemediumCap II: Πρώτο deal μετά τα €200 εκατ. – Πλειοψηφική εξαγορά της Βιοϋγεία
- Νέο πλαίσιο για τον ετήσιο καθαρισμό οικοπέδων: Από 1 Απριλίου έως 15 Ιουνίου η νέα ενιαία προθεσμία
- Αρσένιο Ντομίνγκεζ: Η έκκλησή μου είναι να απελευθερωθούν οι 20.000 ναυτικοί επειδή δεν φταίνε – «Δεν υπάρχει ασφαλής διέλευση πουθενά στο Στενό του Ορμούζ »
- Enesel (Αντώνης και Φίλιππος Λαιμός): Παρήγγειλαν άλλα δύο capesize
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.