ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του βρέθηκε νωρίς το απόγευμα ένας άνδρας, στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό πρέπει να συνέβη λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, όταν το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για έναν 60χρονο περίπου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή του Άη Γιάννη Κνωσού.
Αμέσως, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, αλλά και η αστυνομία. Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις αρχές, που ερευνούν τις συνθήκες γύρω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για πράξη αυτοχειρίας εκ μέρους του 60χρονου, που εντοπίστηκε στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος από εξ αγχιστείας συγγενή του.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως πρόκειται για πρώην αστυνομικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν άφησε σημείωμα στους οικείους του, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεσπά ο γιος του άτυχου εικονολήπτη: «Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: υνελήφθησαν δύο γυναίκες με χιλιάδες αφορολόγητα πακέτα τσιγάρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η φθορά ως πολυτέλεια: Η νέα αφήγηση του Daniel Arsham για την Tiffany & Co.
- Τα σαγηνευτικά μερίσματα (ΓΕΚ κ.λπ.), ποιος εξπέρ αγοράζει ΕΛΠΕ, γιατί «σφάζονται» Σταθόπουλος – Σόλακ, ο κος Πόρτας ώχετο απιών, το νέο deal των Λαιμών, η υπόσχεση του Στάσση, το sprint Εξάρχου και οι Coustas στο Capri
- Στάσσης: Πώς θα γίνει η ΔΕΗ ισχυρός περιφερειακός πρωταγωνιστής στην ενέργεια και την τεχνολογία
- Όταν το ρίσκο έπαψε να φοβίζει και ο άνθρωπος πέρασε στο περιθώριο της ιστορίας
