• LIFE&STYLE

    Διάσημες Ελληνίδες βγήκαν στην παραλία και «άναψαν φωτιές» με τις εμφανίσεις τους

    • NewsRoom
    φουρειρα

    Ελένη Φουρέιρα


    Ξεχωριστές εμφανίσεις έκαναν οι διάσημες Ελληνίδες τις ημέρες του Πάσχα, καθώς η συνεχής ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες στάθηκαν αφορμή για πολλούς να επισκεφθούν για πρώτη φορά ελληνικές παραλίες, αλλά και μερικές του εξωτερικού. Οι γνωστές Ελληνίδες απαθανάτισαν, όπως ήταν φυσικό, τις στιγμές αυτές και προκάλεσαν θετική εντύπωση με τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους.

    Μέσω των αναρτήσεών τους στο Instagram, οι celebrities ενημέρωσαν τους φαν τους για το που βρίσκονται, ενώ έστειλαν και τις δικές τους ευχές για «Καλό Πάσχα».

    Ελληνικούς προορισμούς για να κάνουν Πάσχα επέλεξαν οι φίλες Ντορέτα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη, που βρέθηκαν στην Ελούντα της Κρήτης, η Νάταλι Θάνου, που έδειχνε ξέγνοιαστη στο Καβούρι της Αθήνας, αλλά και η σέξι Σάσα Μπάστα που επέλεξε το νησί της Μυκόνου για τις ημέρες του Πάσχα. Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και μέρες βρίσκεται στη Χαβάη με το σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ η φίλη της, Λάουρα Νάργες επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

    Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο σέξι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities, όπως αυτές τις ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram:

    • Η Νάταλι Θάνου μπορεί να μην απομακρύνθηκε από την Αθήνα, ωστόσο δεν έχασε ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον ζεστό καιρό και να κάνει μια βουτιά στο Καβούρι Αττικής.

    • Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε στις εξωτικές Μαλδίβες για τις ημέρες του Πάσχα και δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τις χαλαρές της στιγμές εκεί.

    View this post on Instagram

    Happy Easter!!? @ayadamaldivesresort ?

    A post shared by Ioanna Bella ? (@bella_ioanna) on

    • Η Λάουρα Νάργες έκανε μια σύντομη απόδραση στο Ντουμπάι και, όπως φαίνεται, το λάτρεψε!

    • Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξερευνεί έναν ακόμη εξωτικό προορισμό και δε σταματά να απαθανατίζει τις στιγμές τις εκεί.

    • Η Σάσα Μπάστα έστειλε τις ευχές της στους φαν της από τη Μύκονο, όπου βρέθηκε τις γιορτινές ημέρες.

    • Η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξε το νησί της Κρήτης για να περάσει το Πάσχα, μαζί με αγαπημένους φίλους, αλλά και το σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη.

    • Τέλος, στην Κρήτη βρέθηκε και η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα, χαρίζοντας στους θαυμαστές της μια απόλυτα σέξι εμφάνιση, μέσω του instagram.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σ. Χρηστίδου – Θ. Μαραντίνης: Πάσχα μαζί στην Χαλκιδική, μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Φουρέιρα: Διακοπές στην Κρήτη για το Πάσχα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάσχα στο Λος Αντζελες για Πέτρο Κωστόπουλο και Ηλιάνα Παπαγεωργίου



    ΣΧΟΛΙΑ