ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον κίνδυνο να χάσουν τα δάχτυλα των χεριών τους αντιμετωπίζουν δύο δεκατετράχρονα αγόρια, σε Κω και Αίγινα, από έκρηξη κροτίδων το βράδυ της Ανάστασης.
Και στις δύο περιπτώσεις οι κροτίδες εξερράγησαν στα χέρια των δύο παιδιών.
Ο 14χρονος που τραυματίστηκε στην Κω, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς του νοσοκομείου του νησιού, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Παίδων στην Αθήνα. Αντίστοιχα και ο 14χρνος στην Αίγινα, μεταφέρθηκε στην Αττική με τη βοήθεια του λιμενικού.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, θεωρείται πολύ δύσκολο να σωθούν τα δάχτυλά τους.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.