ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ, με την ίδια σύνθεση και τα ίδια αξιώματα, διορίστηκε ως προσωρινή από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας με βασικό στόχο τη διεξαγωγή ενός δημοκρατικού συνεδρίου για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης στην Συνομοσπονδία. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ αναφέρει: «Μετά τη βίαιη παρεμπόδιση και ματαίωση του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ από στελέχη του ΠΑΜΕ σε Καλαμάτα και Ρόδο, εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, σύμφωνα με την οποία γίνεται αποδεκτό το επικουρικό αίτημα 61 Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της χώρας, για διορισμό της Απερχόμενης Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε., με την ίδια σύνθεση και τα ίδια αξιώματα, ως προσωρινής διοίκησης της Συνομοσπονδίας.
Η μάχη για την επικράτηση και το σεβασμό των θεσμικών δημοκρατικών διαδικασιών στο συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχιστεί και στις 6 Μαΐου, ημέρα συζήτησης της κύριας αίτησης των οργανώσεων – μελών μας, ώστε η προσωρινή διοίκηση να προχωρήσει στη διεξαγωγή ενός δημοκρατικού συνεδρίου, για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ.
Για μια ακόμη φορά, μετά και τη σημερινή προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το ΠΑΜΕ συνεχίζει, με την ίδια αξιόποινη συκοφαντική φρασεολογία, τις απειλές του για παρεμπόδιση και στο μέλλον της διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.
Η απάντησή μας στην αντιδημοκρατική του συμπεριφορά είναι ότι εμείς θα επιμείνουμε δημοκρατικά και η δημοκρατία θα νικήσει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με απόφαση δικαστή η νέα διοίκηση της ΓΣΕΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ληστής ξυλοκόπησε γυναίκα για να της κλέψει την τσάντα στη Λεωφ. Βουλιαγμένης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο, Τρίτη η ομιλία του πρωθυπουργού στη βουλή με θέμα την τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Ντόναλντ Τραμπ: Η Ουκρανία θα μπορούσε να κερδίσει τον πόλεμο, αν και «δεν νομίζω ότι θα το κάνει»
- Δημοσκόπηση Marc: Στις 16,5 μονάδες το προβάδισμα ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Ο Τσίπρας δεύτερος στην προτίμηση για πρωθυπουργός
- Ντόναλντ Τραμπ: Η Αυστραλία θα αποκτήσει αμερικανικά υποβρύχια
