ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για θλιβερή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, «σκιά της σκιάς του» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ANT1.
«Ο κ. Τσίπρας ήταν απόψε σκιά της σκιάς του. Από τη θλιβερή του συνέντευξη θα μείνει ότι δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποδεδειγμένα εισέπραττε ο συνεργάτης τους, Μανώλης Πετσίτης», αναφέρει η ΝΔ.
«Αμετανόητος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επανέλαβε τα γνωστά του ψέματα, για την δήθεν ανάκαμψη της μεσαίας τάξης και την τάχα προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα. Η συνέντευξη δεν χρήζει άλλου σχολιασμού. Σε 40 μέρες από σήμερα θα αντιληφθεί κι ίδιος τους λόγους στις κάλπες», καταλήγει το σχόλιο της ΝΔ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσίπρας: Ψεύτικο σκάνδαλο η υπόθεση Πετσίτη, δεν θα μειωθεί το αφορολόγητο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ελλάδα επιστρέφει στα “ραντάρ” των αναπτυγμένων αγορών το 2026
- Ισραηλινός στρατός: Σκοτώσαμε μαχητή της ιρανικής Δύναμης Κουντς με πλήγμα στον Λίβανο
- Στα μπλόκα και τα Χριστούγεννα οι αγρότες – Σύσκεψη την Κυριακή για τα επόμενα βήματα
- Σαρωτικοί έλεγχοι της τροχαίας για αλκοτέστ – Σε 7.000 ελέγχους εντοπίστηκαν 87 παραβάτες