ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη θλίψη βυθίστηκε ο κόσμος της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου στην είδηση του θανάτου του ραδιοφωνικού παραγωγού, δημοσιογράφου και παρουσιαστή Κώστα Σγόντζου, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.
Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε πολλά χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός. Συμμετείχε ενεργά στην παραγωγή του θρυλικού φεστιβάλ “Rock in Athens ’85” και διηγήθηκε τις εμπειρίες του στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Τουρκοβασίλη, 33 χρόνια μετά.
Εκτός από την παρουσίαση μιας από τις πρώτες μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, τη εκπομπής “Μουσικό Καλειδοσκόπιο”, ο Κώστας Σγόντζος έγινε γνωστός από την παρουσιάση της εκπομπής “Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα”.
“Τα Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα” ήταν μια εκπομπή της EBU, που ξεκίνησε το 1965 και είχε ως στόχο τη συμφιλίωση των νέων της μεταπολεμικής Ευρώπης, μέσα από ευρηματικά παιχνίδια, στα οποία διαγωνίζονταν δήμοι και κοινότητες από διαφορετικές χώρες. Η Ελλάδα πήρε μέρος στο παιχνίδι από το 1993 έως το 1999.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Ισχυρές απώλειες άνω του 1% για τους δείκτες έφερε το άλμα των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων
- Πόρισμα ΓΕΕΘΑ – ΕΥΠ: Από τεχνική βλάβη η πορεία του θαλάσσιου drone στη Λευκάδα
- Πετρέλαιο: Άλμα άνω του 3,5% με φόντο τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν – Στα 109 δολάρια το Brent
- Πειραιάς: Στην προσαγωγή του 50χρονου συντρόφου της 24χρονης που έπεσε από μπαλκόνι προχώρησε η ΕΛΑΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.