ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ώρα της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Basket League ανάμεσα στην Κύμη και τον Ηφαιστος Λήμνου στην Χαλκίδα η κρατική τηλεόραση ξέχασε το μικρόφωνο ανοιχτό. Έτσι, την στιγμή που ο δημοσιογράφος που έκανε την τηλεοπτική μετάδοση Δημήτρης Χατζηγεωργίου προσπαθούσε να συντονιστεί και τελικά έδωσε δύο φορές το κινητό του στον αέρα.
Μια στιγμή που προφανώς θα μείνει στην ιστορία ως γκάφα και θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο (δεν υπάρχει ήχος την στιγμή που αναφέρεται το τηλέφωνο).
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χανιά: Στη Σταυρούλα ανήκουν οι κηλίδες αίματος στη τηλεόραση και το πάτωμα του σπιτιού – Στον εισαγγελέα ο 43χρονος ενοικιαστής
- Δ. Μιχαηλίδου: Ο ψηφιακός εγγραμματισμός είναι εργαλείο ελευθερίας και αυτονομίας
- Κάρπαθος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες με τη μέθοδο του «λογιστή»
- Κρήτη: Δύο ισχυροί σεισμοί 5,3 και 4,6 Ρίχτερ κοντά στη Γαύδο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.