ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διανομή μερίσματος 0,60 ευρώ ανά μετοχή θα προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Aegean στην προσεχή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, κατά τη συνεδρίαση της 28ης Μαρτίου 2019.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aegean Airlines: Αύξηση 5% στον κύκλο εργασιών, στα 1,19 δισ. ευρώ, με 14 εκ. επιβάτες το 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 2,6 δισ. στα πόδια Ελλήνων επιχειρηματιών για εταιρικά ομόλογα. Οι περιπτώσεις Aegean και Μυτιληναίου
MH ΧΑΣΕΤΕ: Επιβεβαίωση του mononews: Στα 527,7 εκατ. ευρώ οι προσφορές για το ομόλογο της Aegean
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αννίτα Πάνια: Αποκάλυψε ποιον υποστηρίζει στην κόντρα Βίσση-Καρβέλα και γιατί (video)
- Μαρινάκης για «γραμμάτια»: «Ας πάρει τηλέφωνο τον Κοντονή να τον ρωτήσει» – «Μιλήστε με ονόματα, αλλιώς βουλώστε το» απαντά η ΕΛ.ΑΣ.
- Πλεύρης: «Όποιος μπαίνει σε βάρκα δεν θα παίρνει έγγραφα για εργασία» – Πρόθεση να εργάζονται όσοι έχουν νόμιμα έγγραφα
- Προεδρικές εκλογές Γαλλίας – Δημοσκόπηση: Εξαιρετικά πιθανή η αναμέτρηση Λεπέν – Μελανσόν στον δεύτερο γύρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.