Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για έναν 74 χρόνο που κατηγορούνταν για ασέλγεια κατά ενός κοριτσιού εννέα ετών. Το μεικτό ορκωτό δικαστήριο ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε την καταδίκη του άνδρα, σε 13 χρόνια και 2 μήνες για ασέλγεια έναντι αμοιβής, καθώς όπως είχε περιγράψει η οικογένεια του κοριτσιού, ο 74χρονος ασέλγησε στο κορίτσι, δίνοντας του σοκολάτες.
«Είναι μια υπόθεση, για την οποία το αποδεικτικό υλικό που ήταν ελλιπές, πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να οδηγήσει σε καταδικαστική κρίση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνήγορος του 74χρονου Θεονύμφη Μπέρκη.
Η υπόθεση είχε σοκάρει την κοινωνία της αγροτικής περιοχής του νόμου Ηρακλείου που ζούσε τόσο ο 74χρονος οσο και η οικογένεια του κοριτσιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πένθος για τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Γλυκιά Αναρχία»: Η απίστευτη διαφήμιση στο Airbnb για ξενάγηση στην «απαγορευμένη γειτονιά των Εξαρχείων»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.