array(0) {
}
        
    
Menu
-0.42%
Τζίρος: 164.66 εκατ.

Ισραήλ: «Η υπομονή μας έχει όρια» – Προετοιμαζόμαστε για ενδεχόμενη επιστροφή σορού ομήρου από τη Χαμάς

Life & Style

Τα «γαλλικά» του Αντώνη Κανάκη στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα (video)

Αντώνης Κανάκης, παρουσιαστής
Comments

Εξοργισμένος ήταν ο Αντώνης Κανάκης στο επεισόδιο της Δευτέρας του Ράδιο Αρβύλα αναφερόμενος στο απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη σύλληψη μιας 90χρονης γιαγιάς.

«Μια γιαγιά 90 ετών την συλλάβανε, της πέρασαν χειροπέδες, την πήγαν στο κρατητήριο γιατί πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια. Και της πήραν και τα αποτυπώματα. Σε αυτό το βίντεο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο μέσα από το αστυνομικό τμήμα.

«Αχ θεέ μου, όλη η εξουσία βγαίνει πάνω στη γιαγιάκα. Πραγματικά, αν έχεις μπροστά σου μια γιαγιά 90 ετών και της μιλάς έτσι, δεν σου βγαίνει αβίαστα να είσαι απόλυτα ευγενικός μαζί της και να μιλάς κατ’ αυτόν τον τρόπο, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Τη συλλαμβάνουν, την βάζουν στο περιπολικό, την πάνε στο τμήμα, της παίρνουν αποτυπώματα, γίνεται όλο αυτό και ένας ρε π!@#$η μου εκεί πέρα μέσα δεν μπορεί να πει “τι κάνουμε ρε μ!@#$%ς, τι κάνουμε γα!@#%ώ την τρέλα μου”.

Ένας λογικός δεν υπάρχει να πει να αφήσουν τη γιαγιά να φύγει; Δεν είναι θέμα ευθυνοφοβίας κατά την προσωπική μου άποψη γιατί ευθυνοφοβία δεν υπάρχει όταν είναι να συλλάβουν άλλους κι άλλους. Αυτό είναι θρασύδειλο», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=VW-QNpfqsd4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα: «Ρεντίκολα, ε ρεντίκολα!» (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράδιο Αρβύλα: Τρολάρουν την Χριστίνα Σούζη και το «άι σιχτίρ»!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Ξεκίνησαν τα Silver Awards με έπαθλο 10.000 ευρώ – Ποιος αποκλείστηκε πρώτος; (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας στην ΕΡΤ 3 την ώρα της παρέλασης – Διαμαρτυρία για τον κεντρικό παρουσιαστή
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρεις νέες προφυλακίσεις – Τι υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Με την Άννα Βίσση σε εστιατόριο στο Παρίσι
Κατερίνα Καινούργιου: Το ταξίδι στο Παρίσι και το σύμφωνο συμβίωσης
80χρονη ήρθε αντιμέτωπη με συμμορία που στόχευε να την εξαπατήσει δια τηλεφώνου
Χανιά: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στο γλέντι στο Έλος Κισσάμου
Ο Πειραιάς αγκάλιασε το ΔΗΛΑRTΒΕΡΗ Χρώματα, ήχοι και ιστορίες στο νέο φεστιβάλ πολιτισμού στο πάρκο Δηλαβέρη
Ρίτσαρντ και Νάνσι Κίντερ: Το ζευγάρι που δωρίζει το 95% της περιουσίας του σε φιλανθρωπίες – Φτάνει τα 11 δισ.
Διαρροή-μαμούθ στο Gmail: Κλάπηκαν 183 εκατ. κωδικοί – Πώς θα δείτε αν παραβιάστηκε ο λογαριασμός σας