ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 12 Μαρτίου έως τις 18 Μαρτίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μαρούσι, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Σκωτίας και της Premier League και με 12,50 ευρώ κέρδισε 21.723,31 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στο Τρικάστ (τα τρία πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά) της πρώτης ιπποδρομίας από το Cheltenham, ένας νικητής από το Ίλιον κέρδισε 3.523,50 ευρώ. Στο Τρικάστ της τρίτης ιπποδρομίας από το Fairview, ένας νικητής από την Κηφισιά κέρδισε 1.127.90 ευρώ.
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στο Τρικάστ (τα τρία πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά) της έβδομης ιπποδρομίας από το Cheltenham, δύο νικητές από τον Άγιο Δημήτριο και το Αλιβέρι κέρδισαν από 1.279,25 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγγελος Αναστασιάδης στον ΟΠΑΠ: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκη για την πρόκριση και τον Θανάση ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΑ: Νέος Διοικητής ο Επαμεινώνδας Ατσαβές
- Χρυσή Βαρδινογιάννη, Νικόλαος Ντε Γκρες και Άννα Μαρία: Λαμπερή εμφάνιση στο gala της ΕΛΠΙΔΑΣ
- Γεραπετρίτης: Ξεκίνησε η ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας με την Τουρκία
- ΕΚΤΕΡ: Deal ύψους 167 εκ. ευρώ με τον ANTENNA για πενταόροφο κτίριο γραφείων – Επιβεβαίωση mononews
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.