ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερις από τους δεκατέσσερις συλληφθέντες για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας θα οδηγηθούν στη φυλακή. Ανάμεσα τους και ο φωτογράφος, αρχηγός, κατά το κατηγορητήριο, της ομάδας που εκβίαζε νεαρές κοπέλες για να αποδέχονται πληρωμένα ερωτικά ραντεβού.
«Δεν παραπλάνησα καμία κοπέλα», υποστήριξε απολογούμενος ο 48χρονος. «Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους».
Ανάμεσα στις κοπέλες ήταν και μία 17χρονη μαθήτρια για την οποία ο φωτογράφος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κύκλωμα έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 140 ευρώ την ώρα, ανάλογα με τις παροχές.
Για την υπόθεση μαστροπείας και σωματεμπορίας κατηγορούνται άλλα 11 άτομα που δεν έχουν συλληφθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύκλωμα μαστροπών: Έτσι έμπλεξαν την 17χρονη μαθήτρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ: Ανανέωσε την αποστολή της UNSMIL στη Λιβύη – Αποχή της Ελλάδας και της Ρωσίας από τη ψηφοφορία
- ΗΠΑ: Απορρίφθηκε ξανά το αίτημα της κυβέρνησης Τραμπ να μην καταμετρηθούν 20.000 επιστολικές ψήφοι στην Καλιφόρνια
- Big Tech: Δεσμεύσεις άνω των 3 τρισ. δολαρίων στην κούρσα για την AI
- Wall Street: Intel και Amazon βούλιαξαν τον Nasdaq στο -2,8%, στη χειρότερη ημέρα από τον Ιούνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.